Bubble Jam – penušava vina Srbije

Wine Jam, jedinstven koncept događaja uspešno širi vinsku kulturu i pomera granice vinskog sveta već tri godine za redom, ne samo u Srbiji, nego u celom regionu. U prvi plan stavljaju pozitivno iskustvo posetilaca, dobru atmosferu i približavanje vinara ka vinskoj publici. Pre mesec dana, imali smo priliku da uživamo u rosé vinima, dok je subota 9. jul rezervisana za penušava vina ispred hotela Radisson Blu od 18h do 23h.

Bubble jam 2016 Radisson

Penušava vina su odavno prisutna na našem tržištu, ali u poslednje vreme popularnost im je naglo skočila. To je deo svetskog trenda opšteg porasta popularnosti vina, ali i posledica posebnog imidža koji penušavci imaju, kao i sve veća dostupnost i pristupačnost. Od najskupljih do onih veoma popularne cene, svaki će vam pružiti poseban doživljaj i učiniti trenutak specijalnim.

bubblejam (24)

Sve je više domaćih vinarija koje se upuštaju u ovaj vinski segment i već je osvojeno nekoliko međunarodnih priznanja i nagrada za vinske mehuriće iz Srbije. Takođe i dosta uvoznika nudi zanimljiv i bogat izbor penušavaca iz najpoznatijih svetskih regija – Francuske, Italije, Nemačke, Španije kao i iz Slovenije i Hrvatske.

Bubble jam 2016

Sve to ćete videti i probati na drugom festivalu penušavih vina – Bubble Jam, u subotu 9. jula.

Kao i uvek do sada ulaz je RSD 500, a podrazumeva degustaciju svih vinskih izlagača.

Share Button

Vanja Vidaković

Zaljubljenik u hranu i lepu reč. Voli da kaže da najbolji zalogaji često proističu iz kombinacije jednostavnosti i bezgranične ljubavi.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *