“Moja kravica” Food Talk – regionalna konferencija

Najveća regionalna konferencija o hrani “Food Talk” ove godine će se održati 12.06. na Ribarskom ostrvu u Novom Sadu. Generalni pokrovitelj konferencije je “Moja kravica”. Tema ovogodišnje konferencije je “hrana na mreži”, o kojoj će razgovarati i istraživati najbolji kuvari, vinari, gastro-blogeri i poznate ličnosti koje uživaju hrani…

Najpoznatiji hrvatski gastro-ekspert Rene Bakalović će predstaviti nekoliko mladih kulinarskih zvezda regiona kao i neke od legendi ove branše; poznati zagrebački književnik Igor Mandić će govoriti o svojoj bračnoj kuhinji, videćemo kako izgleda jedno od najvećih kulinarskih takmičenja na svetu – francuski Bocuse d’Or, zemlja gost je ove godine Velika Britanija čija ambasada će nam predstaviti ostrvske kulinarske delikatese. Posetioci će jesti specijalitete domaćica iz cele Vojvodine a na kraju dana uživaćemo u koncertu popularnog benda “The Frajle”, Milana Mumina i najboljih tamburaša sa “Tamburica festa”.

Ukus Beograda učestvuje na panelu posvećenom hrani na društvenim mrežama, a naročto instagramu. Panel moderira naša draga saradnica Maja Petrović a zajedno sa nama tu je i zvezda regionalnog kulinarstva, izuzetna Maja Mačković o kojoj smo vam pisali, kao i drugi poznavaoci ove teme. Pričaćemo o onome što volite da jedete, da slikate i gledate, a posebno šta volite da lajkate i delite sa svojim prijateljima. Imate li još neke predloge za teme?


IMG_7478 Detaljan program i detalje o prijavi možete naći na web-adresi: http://www.color.rs/foodtalk2015/

Share Button

Jelena Ignjatić

Oblikovala nepce u dedinom vinogradu, pa na putovanjima. Skriboman, žongler, muza i avanturista. Oslobodilac lepih tajnih stvari.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *