Beogradski krempita maraton – Fondacija Budi human i Ukus Beograda

Beogradski gastro vodič Ukus Beograda u saradnji sa fondacijom “Budi human” organizuje “Krempita maraton”. Ovaj maraton je akcija koju je naš sajt počeo da sprovodi na samom početku rada 2015. godine uz jednostavnu ideju: na dan održavanja Beogradskog maratona, mi smo odlučili da se takmičimo u specijalnoj disciplini – jedenju krempita.

Ove godine je došlo vreme, da zbog velikog interesovanja, ova akcija dobije novu dimenziju. U saradnji sa fondacijom ˝Budi human˝ pozivamo Vas da se priključite našem humanitarnom izazovu.

Naša ideja jeste da se 22.04. u što većem broju beogradskih restorana krempita plaća SMS porukom na broj 3030 i time donira pomoć onima kojima je najpotrebnija. 

17862620_1862617593990155_6136512971650345946_n

Ideja je naišla na odličan odziv kod restorana, a učešće su između ostalih potvrdili: Madera, Tabor, Klub Književnika, Tulip Inn, Id, Grafičar, Mozzarela Osteria, Ambar, Epigenia Wine&Tapas Bar, Cortyard Belgrade City Center, Milagro Zemun, Jazz Bašta, Balkon i mnogi drugi.

Na vama je samo da 22. aprila bilo da trčite Beogradski maraton ili ne, svratite u neki od restorana i na taj način podržite humanitarni karakter ove akcije.

Share Button

Vanja Vidaković

Zaljubljenik u hranu i lepu reč. Voli da kaže da najbolji zalogaji često proističu iz kombinacije jednostavnosti i bezgranične ljubavi.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *