“Moja kravica” Food talk – Food revolution

Kao i svake godine regionalna konferencija o hrani i vinu “Food talk” okuplja vrsne stručnjake, proizvođače, kompanije i medije, među čijim učesnicima je prošle godine bio i Ukus Beograda, kada smo diskutovali o hrani na društvenim mrežama. Ovogodišnja “Moja kravica Food Talk”, održaće se 03. juna u Novom Sadu, u sklopu turističkog kompleksa “Ribarsko Ostrvo” i biće sjajna prilika da čujete novosti iz sveta gastronomije i vina.

mkft

Pod sloganom “Food revolution” biće predstavljene nove tehnike i trendove u globalnoj kuhinji, pričaće se o novoj publici restorana u regionu, kao i novim imena na regionalnoj vinskoj sceni. Govoriće se o sjaju i bedi evropske kuhinje, inovacijama u poslastičarstvu, zdravoj ishrani i organskoj proizvodnji. Uvek zanimljiva i intrigantna Duška Jovanić, moderiraće prvi panel “Revolucija u globalnoj kuhinji” na kome će njeni sagovornici pričati o novostima iz sveta kulinarstva; dok će o novim imenima na regionalnoj vinskoj karti diskutovati vrsni vinski znalci.

Pored zanimljivih predavanja, posetioci će uživati i u degustiranju vina i hrane, 20 vinskih izlagača iz regiona, a mi posebno preporučujemo Vinariju Aleksić, rose Barbara će vas sigurno osvežiti u pauzama, dok će udruženje “Bač u srcu Bačke” pripremiti Vojvođanski švedski sto.

Kompletan program i satnicu konferencije pogledajte na linku:

http://www.color.rs/foodtalk2016/

Share Button

Vanja Vidaković

Zaljubljenik u hranu i lepu reč. Voli da kaže da najbolji zalogaji često proističu iz kombinacije jednostavnosti i bezgranične ljubavi.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *