Konačno: jedite čokoladu bez griže savesti!

Ako imate grižu savesti kada jedete čokoladu, ili ako vam se uvek čini da čokolada nije dovoljno dobar poklon za one koje volite, ove praznične sezone vam predlažemo kako da spojite uživanje u čokoladi i uživanje u davanju. Želimo da vas obavestimo da i ove godine humanitarni projekat Nešto lepo kao čokolada nastavlja da prikuplja sredstva za pomoć pred novogodišnje praznike za Svratište za decu u Beogradu, koje danas pruža ključnu podršku u odrastanju preko 250 dece.

logo-na-kutiji

Konačno – humanitarna čokolada!

 

Nešto lepo kao čokolada je humanitarni projekat sa ciljem da, kroz prikupljanje donacija, obezbedi sredstva za kupovinu novogodišnjih paketića za decu iz Svratišta u Beogradu. Kao i prethodne godine, u potrazi su za 300 donatora koji će ih podržati donacijom Svratištu u iznosu od 1000 dinara.

ceo-set

Novogodišnji set za poklanjanje: čokolada u finom papiru, nalepnice, sertifikat

Zauzvrat, za svakog od donatora pripremili su stvarno super novogodišnji poklon: set koji omogućava da naprave sopstvenu, unikatno dizajniranu čokoladu. Ove godine proizvedena su specijalna pakovanja koja sadrže ručno proizvedenu čokoladnu tablu, uvijenu u omot od kvalitetnog crvenog papira, kao i set od 100 specijalno dizajniranih samolepljivih oblika, što će omogućiti svakom donatoru da kreira unikatni dizajn svoje čokolade i na taj način pored učinjenog dobrog dela napravi nešto lepo za sebe i svoje najdraže.

Doniranje se vrši karticom (Visa, Mastercard, Maestro), preko sajta Svratišta, uz tehničku podršku Raiffeisen Bank Srbija. Donacija po čokoladi iznosi 1000 din.Čokoladni set će donatorima iz Beograda biti isporučen na adresu od strane volontera. Donatorima iz drugih gradova paket će dostavljati kurirskom službom.

tri-cokolade

Budite kreativni!

1 čokolada = 1 novogodišnji paketić!

Brzo poručite svoj set i budite jedan od 300 donatora za paketiće dečici iz Svratišta!

Share Button

Jelena Ignjatić

Oblikovala nepce u dedinom vinogradu, pa na putovanjima. Skriboman, žongler, muza i avanturista. Oslobodilac lepih tajnih stvari.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *