150 godina Džeka na Exit festivalu

Jack - 150 godina. i jos je na turneji Na Petrovaradinsku tvrđavu po 7. put stiže Jack Daniel’s Experience, festivalskoj publici poznat kao JDX Backstage. Ove godine JDX obećava posebne magične trenutke jer je upravo No.7 poznata oznaka na Jack Daniel’s boci, koja je  već više od veka misteriozna jer se ne zna šta tačno označava – 7 ljubavi gospodina Džeka ili njegov srećan broj. Prošle godine je, tokom prestižnog Exit festivala, na Linčburg skveru koji je za tu priliku posebno postavljen, zabeležena rekordna poseta! Zahvaljujući svim divnim ljudima koji su doneli radost prijateljima Džeka i pokazali svoj talenat, a koji su se tako predstavili medijima i široj publici, JDX je sada poznata oaza za posetioce festivala, u kojoj mogu da se opuste, okrepe i uživaju u muzičkom programu koji je prošle godine bio izuzetno bogat. Supergurpa Svemirci, indie-folk trio On Tour, DJ kolektivi Kišobran i Vrc, popularni slovenački sastav Tide, šarmantni Filip Dizdar, mladi Koala Voice, bend koji sačinjavaju priznati novinari beogradskih redakcija – Džazmini Haubice… svi oni nastavili su priču koju je pre mnogo godina započeo Jack Daniel, a učestovali i muzički autoriteti, urednici radio stanica, kao i  TV lica koji su bili redovni i rado vidjeni gosti u JDX-u.JDX Umetnost repeticije, Jack, neponovljivi

Jack Daniel’s Experience (JDX) je nastao kao odraz avanturističkog duha ovog strastvenog ljubitelja dobre muzike i uživanja. Kao šesnaestogodišnji klinac je pre 150 godina osnovao destileriju i napravio viski, po svom ukusu, danas najomiljeniji viski širom sveta. Njegov Silver Cornet Band koji je, kao i danas JDX, išao na turneju, spajao je ljude  uz muziku i vrhunski viski, povezujući različitosti. JDX je nastao kao nasleđe autentičnih  vrednosti i filozofije gospodina Džeka i njegove spremnosti na  pionirske poduhvate tokom kojih je podržavao iskrena prijateljstva i dobronameran duh.

JDX Atmosfera prava - JACKJackDaniel’s priprema nova četiri dana kvalitetne zabave tokom Exit festivala, na atraktivnoj lokaciji, odmah iza glavne bine. Ponovo će se okupiti prijatelji, biti predstavljeni novi talenti i biti otkrivene skrivene muzičke strasti poznatih. JDX je već 7 godina za redom omiljena festivalska oaza i mesto na kom uvek možete sresti vrsne muzičare, brojne poznate ličnosti, ali i prijatelje ili nekog ko će vam to tek postati.

JDX Gde je Jack tu su i prijateljiJDX (Jack Daniel’s Experience) Backstage objavljuje konkurs POSTANI JACK ZVEZDA, koji muzičkim entuzijastima i strastvenim ljubiteljima muzike pruža šansu da osvoje jednočasovni DJ nastup na Exit-u! Konkurs će biti postavljen na Jack Daniel’s Serbia Facebook stranici, gde će biti omogućena i registracija za JDX Backstage PASS.

 

Sam izgled stejdža doživljaj je za sebe. Verodostojno prenosi izgled gradića Tenesija i duh Linčburga, mesta odakle je krenuo Džek. Pored sjajne muzike, biće tu i igara i  poklona za najveštije posetioce ali i prilike da se ponešto nauči o Jack Danielsu.

 

 

 

 

Share Button

Jelena Ignjatić

Oblikovala nepce u dedinom vinogradu, pa na putovanjima. Skriboman, žongler, muza i avanturista. Oslobodilac lepih tajnih stvari.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *