Top 5 razloga zbog kojih volimo smoothie

Obožavam povrće, te mi je ideja zelenog ili crvenog obroka u čaši, koji pri tom sadrži zaista kvalitetne sastojke, izgledala kao idealan način da započnem dan. Kombinovala sam namirnice, birala omiljeni ukus i zarazila sve oko sebe. Moja jutra već nekoliko godina unazad počinju uz kombinaciju kelja, banane, jabuke, kruške, pahuljica ili nekog drugog sezonskog voća i povrća. I da, obrok je moguće da bude brz, zdrav i ukusan. A onda mi je kao olakšanje došla vest iz Iceberg Salat Centra o spremljenim SMOOTHIE MIX zdravim napicima.

iceberg Ukusbeograda

Napitak koji spremim je pun vlakana i vitamina i obezbeđuje odličan početak dana ili može da posluži kao užina na poslu, kada nemam vremena za ručak. Ono zbog čega ih uvek preporučujem jeste:

1 – Prirodni energetski buster koji telu obezbeđuje polet u jutarnjim satima

2 – Svetlija strana pijenja ovih napitaka je što lako možete da gubite i na težini, ukoliko na pravi način iskombinujete i proteine i zdrave masti u jutarnjem obroku

3 – Jednostavan način da poboljšate svoj imuni sistem i osećate se bolje i zdravije

4 – Kao jutarnji obrok ubrzava metabolizam

5 – Potrebno je manje od 5 minuta da napravim ovaj napitak i počistim nered za sobom

Ukus beograda, smoothie

Moja omiljena kombinacija ukusa se sastoji uglavnom od dva nezaobilazna sastojka banane i kelja ili spanaća, zato sam odmah izabrala svog favorita iz Iceberg smoothie mikseva – Energy E1 Mix.  Ovaj smuti sadrži još i jabuku i ovsene pahuljice. Kelj je odličan izvor vitamina A, C i E, onih koji čuvaju ćelije od starenja, kako bih ja rekla vitamina za lepotu, pa ga zato volim još više. Kombinacijom ovih sastojaka dobijate napitak koji je ne samo zdrav, nego i ukusan, fin, kremast, uz savršeno izbalansiran odnos voća i povrća. Pored Energy Mixa, tu su i Detox, Kids i Diet u zavisnosti od toga koje povrće odnosno voće više volite.

Ove čaše kažu da je leto stiglo, stoga uživajte u zdravim napicima, vaše telo će vam biti zahvalno. Na vama je da izaberete svoj omiljeni ukus ili da napravite potpuno novi. Ovaj voćni/povrćni šejk je najbolje da pijete odmah nakon pripreme, zbog fermentacije. Bićete poletni i puni energije za nove radne pobede!

Verujem da sam vas ubedila kako da postanete smoothie fan, čekam vaše fotografije i utiske 😀

Share Button

Vanja Vidaković

Zaljubljenik u hranu i lepu reč. Voli da kaže da najbolji zalogaji često proističu iz kombinacije jednostavnosti i bezgranične ljubavi.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *