Razvoj budućih lidera u hotelijerstvu i ugostiteljstvu – Prestižna grupa Sommet Education prezentuje svoj program u Beogradu

Sommet Education objedinjuje jedinstvenu grupu globalno prestižnih obrazovnih institucija sa impozantnom tradicijom u oblasti ugostiteljstva, baziranih na jedinstvenom duhu i principima švajcarske akademske sadržajnosti, najviših obrazovnih standarda, učenja baziranog na primenljivosti i praktičnosti, izuzetnih iskustava studenata iz celog sveta i dinamične međunarodne karijerne perspektive.glion_bellevue_dark_0

Glavni Menadžer za razvoj poslovanja Sommet Education za Centralnu Evropu boraviće u   Beogradu 13. i 14. marta 2017., i tom prilikom biti na raspolaganju zainteresovanim studentima za održavanje direktnih konsultacija, prijem zahteva za upis – kao i prenošenje neophodnih informacija o akademskim programima i životu u univerzitetskim kampusima širom sveta.

Sommet Education čine institucije Glion i Les Roches, prepoznate i izuzetno cenjene po svojoj višedecenijskoj istoriji u obrazovanju talenata u oblastima hotelijerstva, ugostiteljstva i upravljanja luksuznim brendovima. Ove institucije su osnovane 1962. odnosno 1954. i danas se njihova snažna međunarodna reputacija u hotelijerstvu, ugostiteljstvu i oblasti upravljanja luksuznim brendovima oslanja na bogatu istoriju. Glion pohađa ukupno više od 2000 studenata u kampusima u Švajcarskoj i Velikoj Britaniji, kao i onlajn, dok Les Roches obrazuje preko 2900 studenata u kampusima u Švajcarskoj, Španiji, Jordanu i Kini.

london_campus_slider_1Obe institucije su akreditovane u SAD od strane New England Association of Schools and Colleges (NEASC). Pohađaju ih studenti iz preko 100 zemalja, pripremajući se da postanu momentalno delotvorni u svojim profesijama – ma gde ih u svetu obavljali – pružajući izuzetno korisničko iskustvo. Tokom kurseva, studenti se uključuju u profesionalne prakse i stažiranja, ali imaju i mogućnost transfera između škola unutar njihove profilno određene grupe.

Glion i Les Roches nude iskustva koja kreiraju istinske profesionalne transformacije i vode ka ostvarenju privlačnih međunarodnih karijera. Globalne hotelske korporacije poput Marriott, Mandarin Oriental, Starwood, AccorHotels i grupe luksuznih brendova LVMH zaposlile su brojne diplomce ovih obrazovnih ustanova širom sveta. Obe institucije pripremaju talente za rad u “ekonomiji iskustva” koja pruža daleko više od tradicionalne hotelske industrije.

500x473xMAG2839-500x473.jpg.pagespeed.ic.l66kaBWAKYDa biste se registrovali za jedan-na-jedan konsultacije sa Menadžerom za razvoj poslovanja Sommet Education za Centralnu Evropu 13. i 14. marta u Beogradu, molimo Vas da kontaktirate:

Marina Malajmare – Savetnica za edukaciju

Email: eb@laureatehospitality.com     Telefon +381 64 2423 535

Les Roches

Osnovana 1954, Les Roches je privatna institucija bazirana na švajcarskom modelu iskustvenog učenja i nudi dodiplomske i diplomske studije u oblastima ugostiteljstva, hotelijerstva, turizma i menadžmenta događaja. Les Roches priprema preduzetne i inovativne diplomce u okviru globalne mreže kampusa u Švajcarskoj, Španiji, SAD, Kini i Jordanu.

Glion

Osnovan 1962, Glion Institut za više obrazovanje je privatni švajcarski istitut koji nudi međunarodne diplome u ugostiteljstvu i hotelijerstvu, menadžmentu luksuznih dobara i događaja studentima iz preko 90 različitih zemalja u okviru tri kampusa u Švajcarskoj i Londonu. Osim toga, Glion nudi onlajn MBA programe, Sertifikate za izvršni menadžment i korporativne treninge.

Share Button

Jelena Ignjatić

Oblikovala nepce u dedinom vinogradu, pa na putovanjima. Skriboman, žongler, muza i avanturista. Oslobodilac lepih tajnih stvari.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *