Beogradski noćni market br. 2 – Kalenić edition

Drugi Beogradski Noćni Market održaće se na Kalenić pijaci u petak 1. jula sa početkom od 18h do 24h. Na drugom marketu posetioce očekuje preko 100 izlagača iz oblasti restoraterstva, zdrave hrane, delikatesa, pića, dizajna i umetnosti. Izlagači će se predstaviti na tezgama, a pijačne tezge biće raspoređene po tematskim ulicama. Za potrebe održavanja manifestacije, pijaca će biti preuređena tako da se formira centralni trg sa binom.

Beogradski noćni market je manifestacija koja je organizovana po prvi put, pod sloganom NOVO LICE PIJACE, kada su se na savremen i zanimljiv način predstavili proizvođači hrane i pića iz cele Srbije. Oko 15.000 građana posetilo je prvi Beogradski Noćni Market na pijaci Bajloni (17. 06.). U atmosferi koja se po prvi put viđa na pijacama u Beogradu, pod festivalskom rasvetom, u pojedinim momentima pijačni plato bio je mali da primi sve zainteresovane Beograđane, njihove goste, novinare i turiste.

Ovog petka za dobru atmosferu zaduženi su bend “Đura i mornari”, ulični svirači, capoeira grupa i DJ Brrrrkati. Manifestacija traje od 18-01h, a cela pijaca će biti osvetljena novogodišnjom rasvetom. Beogradski Noćni Market organizuju Rakia Bar i JKP ”Gradske pijace” uz podršku Grada Beograda i Turističke organizacije Beograda.
Beogradski_Nocni_Market 1
Informacije o događaju zainteresovani mogu da pronađu na sajtu www.beogradski-nocni- market.com i na FB stranici www.facebook.com/beogradskinocnimarket

Pogledajte kako je izgledalo na Bajloni pijaci (17. 06.)

Share Button

Jelena Ignjatić

Oblikovala nepce u dedinom vinogradu, pa na putovanjima. Skriboman, žongler, muza i avanturista. Oslobodilac lepih tajnih stvari.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *